Med nya filmkameran

Eftersom hästarna bara slappar på sommarbetet, och ännu inte har fått bli "storebrorsor" så finns det inte så mycket att uppdatera bloggen med. Men här kommer en länk till en löshoppning i maj på husses begäran.

Den filmades nämligen med nya filmkameran, som är en riktig filmkamera och inte som tidigare när vi filmat med digital kompaktkamera. Det var passet då vi hoppade en serie med korta avstånd, för att Akilles skulle få tänka till och bli lite rapp i benen.

http://www.youtube.com/watch?v=SHJKKaYndAM&hd=1

Nu längtar matte efter att få börja rida på allvar igen. Hade hon vetat om att bäbisen skulle ta sådan god tid på sig att komma ut hade hästarna fått hålla igång en vecka till innan de fick sommarlov - fast det hade ju å andra sidan ändå bara varit en vecka till på trekvartsfart. Det ska bli så roligt att träna i höst!

Vädret har varit extremt varmt, så hästarna har ofta fått komma in och sova några timmar mitt på dagen för att undvika brems och hettande sol. Åskat har det gjort också. Häromnatten vaknade matte vid 04 av att det var oroväckande stilla, och snart hördes åskan och himlen öppnade sig. Gullehusse följde med ut och hjälpte till att ta in hästarna, det är inte kul att ha dem ute i åska efter alla tillbud runt om i landet ifjol.

RSS 2.0