Panelen testar

Det jäkla mockandet. Det tar knäcken. Så nu har Matte testat träpellets, efter att ha hört mycket gott om detta. Och tja, jo, det blir lättare att mocka i och med att det är så finfördelat, och då väldigt lite spån följer med bajset så blir det nån kärra mindre per dag. Det är även tyngre, och ligger alltså mer stilla.

Det är dock en viss tillredningsprocess som involverar en hink vatten och jäsningstid. Innovation.


Morgon och kväll

Morgon och kväll. Morgon och kväll. Morgon och kväll. Morgon och kväll


För er, trogna läsare

Det är faktiskt ett antal besök på bloggen varje dag, trots den sporadiska uppdateringen. Så här kommer ett inlägg för er skull, trogna läsare.

Det är mörkt. Det är halkigt. Det är hårt. Snö efterlyses. Ungefär 3 veckor kvar till nästa återbesök, med andra ord dags att boka tid. Det besvärligt med dessa klinikturer. Som att det inte vore nog med skadad häst på boxvila — det ska dessutom sökas semester, fiskas efter medhjälpare, ordnas transport.. Suck. Vad gör man inte för de fyrbenta?


Ett brejk

Den som ändå kunde få ett brejk. Trött på att mocka 2 dundergrisiga boxar x 2 varje dag. Trött på allt. Och sjuk.

M har fått många napp på sin kontaktannons. Blir nog att ta ut två kandidater för att se om kemin stämmer. Känns sådär. Funkar det inte den här gången så får det vara, det blir inga fler försök.


Ett ganska bittert inlägg

Dax att söka medis till M igen. För vilken gång i ordningen? Det har väl "egentligen" varit dax ett bra tag nu, eftersom det är omkring 2 månader sedan Medis-J berättade att hen skulle sluta. Men det känns ganska tungt att leta ännu en gång. Därför har Matte dragit ut på det, för att känna efter om det är värt hela cirkusen igen — eller lika bra att göra det själv. Men M skulle ju helst ha blivit motionerad två gånger om dagen i nuläget...

Borde ju inte vara så svårt att hitta någon som vill rida en okomplicerad läromästare, men det är inte många hardcore ryttare där ute, som inte även har drömmar om att träna och tävla. Och att hitta någon som vill börja under den här tiden på året är väl inte det lättaste. Annat är det sommartid.. Fast nappar någon nu så borde det väl å andra sidan vara the real deal, kan man tycka, någon som är på både i regn och solsken.

Egentligen borde A ha nån stalltomte som pysslade med honom också. Görs sådana fortfarande?


RSS 2.0