Sandhedar efterlyses

Helgen har, på grund av en lurande förkylning hos matte och ett riktigt uselt söndagsväder, hållit låg profil. Men måndag sken solen åter, och matte var dessutom ledig!

En kort sammanfattning av helgen, för den nyfikne: Lördag blev det longering över tre bockar, studs. Det fixade A galant. Därefter en liten promenad. Söndag vilade matte och Akilles, efter att matte tillbringat hela dagen på jobbet ute i blott +10 grader, regn och blåst. Husse följde med och borstade som vanligt på Akilles. Sedan stod Akilles och räckte ut tungan till husse, upprepade gånger. Måntro vad han menar med det?

Måndagen stod för ett strålande väder, och uteritt. Det hade inte varit helt dumt att bara skritta runt på långa tyglar och filosofera, men efter den lugna helgen behövde Akilles få röra sig lite mer ordentligt. Det blev upptäcktsfärd efter en väg som inte testats sedan tidig vinter -08. Den är en rid-och-vänd-väg, tyvärr, om än en mycket naturskön sådan. Matte hoppades på att hitta någon spännande stig som ledde från denna väg, men ängar och myrmarker var allt som sågs. Matte saknar tallhedarna från riktiga norr, med härliga sandtag att klättra i.

Såhär kan det se ut när Akilles longeras:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0