Sightseeing

Ännu en ridtur i skymningen, nu är det mörkt vid 21.00 och tiden för skogsridning blir kortare och kortare. Dessutom börjar snart den förbenade älgjakten, då man får passa sig för halvblinda, skjutglada jägare. Bäst att rida ut medan tid ännu finns!

En "halvvilodag" blev det under tisdagen, efter ett pass tömkörning i måndags. Då jobbades det vidare med att hålla väg och ytterbogen på plats, och eftersom de höga galoppcavalettisarna stod kvar blev det lite gymnastik över dem också. A var duktig, men matte hatar sin tömkörningsgjord och önskar att tomten kommer med en ny och fin en.

Halvvilodagen var alltså en skrittrunda under det att mörkret föll. Kanske var det de allt längre skuggorna som fick Akilles att vara extra fjåttlig och se grådvärgar och rumpnissar så gott som överallt. Rundan gick förbi grannstallet, eftersom matte ville kolla in deras nybyggda ridbana. Antagligen väcktes hela gården av genomfarten eftersom ett tjog ettriga små hundar kom utrusande och bjussade på en redig utskällning. Jaja.

Lillfjåttel när han nyligt flyttat hemifrån:
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0