Skymningstid

Torsdag tömkörde matte och Akilles ut och jobbade på övergångar trav-skritt. Att hösten är här märks inte bara på luften, utan också på att det numera börjar vara stressigt för matte att hinna ut innan mörkret faller de dagar hon jobbar kväll.

Så sicken tur att fredag är sista kvällsskiftet, eller hur! En vecka kvar på nuvarande jobb, sedan övergår matte till att jobba som det hon utbildat sig till. På husses arbetsplats, dessutom.

Inför tömkörningen tog matte - förutseende - på sigsjälv och A:et reflexer men skippade pannlampan. Den hade dock behövts, för innan de var tillbaka så var det svart ute. Akilles var duktig i vanlig ordning, lyhörd och otroligt fin i formen. Matte testade vad som kunde ha varit en runda, men ändå tvingades ekipaget att vända. Marken blev nämligen alldeles för sank för att det skulle kännas bra att fortsätta. Ny träning för dagen blev dock att ta sig över ett (ganska grunt) dike. Första gången krävdes lite övertalning, andra gången skuttade han över självmant.

Matte blev svettig men inte Akilles, som tre av fyra dagar denna vecka fått avsluta med ett bad. Han har ingen badanka, men väl en badhäst. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0