Snöbus

Hela måndagen snöade det, tv-vädret talade om att ytterligare 20 cm skulle falla och hade de inte rätt så var de åtminstone nära. Det räcker för en stund nu, för plogbilarna hinner inte hålla undan mängderna.

Måndag kväll blev det en ridtur tillsammans med Stallägarinnan Jr. på C. Akilles såg hyffsat belåten ut över att få vara ute med favorittjejen C, men tack vare att han för det mesta ridits ut ensam så är han inte speciellt beroende av var den andra hästen är. Och det är skönt! Först skrittades det fram efter vägen genom byn, sen blev det plumsträning i djupsnö på en äng och slutligen skritt efter vägen igen för att skölja bort mjölksyran. Matte fick skratta gott åt Akilles, som hade fullt sjå med att bära sig själv och matte, främst i traven var det svårt. Det var väldigt höga knälyft och svajande rörelser, antingen med huvudet i skyn eller (när balansen blev snäppet bättre) låååg form och ånglok framåt. Båda delarna väldigt okarakteristiska för honom! Och allt under ett pustande och frustande. Totalt tog passet närmare en timma, och även om det mestadels var skritt så var det på samma gång bra styrketräning.

Här kommer en icke-säsongsbetonad eller aktivitets-betonad bild:

Kommentarer
Postat av: Inspirera Mera

Vilken härligt träning för dem!

Kram Sandra

2009-12-30 @ 18:58:56
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Inspirera Mera

Glömde visst svara. Kaminen är inte skorstenslös, men det finns många snygga varianter som är utan skorsten. Kan säkert plocka fram några adresser om du vill kolla upp det.



Ses imorgon!

Kram Sandra

2009-12-30 @ 19:00:27
URL: http://inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0