Betessläpp 2009

Håll i hattarna - för nu är Akilles på bete! Han fick äntligen släppas under onsdagskvällen, och betar i skrivande stund (förhoppningsvis) i allsköns ro.

Matte är en ängslig själ vars nerver prövas ordentligt nu. Först var det nervöst att köra honom den cirka kilometerlånga sträckan till betet. Nervöst för att matte varit med om en transportolycka med Änglahästens mamma och inte hämtat sig än, 5 år senare. Men transport blev det för att minimera riskerna att Akilles gör en så kallad Mihloo. Denne skulle flytta till Akilles stall i vintras, och allt var frid och fröjd tills Mihloo tog sitt pick och pack, sprängde 3 staket och skenade hem till gammelstallet rakt över motorvägen. Tack och lov utan en skråma, men sån tur kan man knappast ha 2 gånger.

Nåväl, nu tänker vi positiva tankar. Akilles vore väl mer än lovligt korkad om han drog iväg från det goda, gröna gräset som han suktat efter hela sommaren. Dessutom gillar han ju lille Mihloo. De sprang ett varv runt hagen vid släppet, men sedan har de tagit det mestadels lugnt. Förutom när Akilles verkade vilja bada badkar.. Matte drömde under en tupplur på soffan att hon badade med Akilles, och det vore inte första gången drömmarna slog in. När Mihloos matte började fylla karet med vatten ställde sig Akilles nämligen med frambenet i badkaret och vevade på som attan. Sen doppade han nästan hela huvudet i vattnet, knäppisen.


Kommentarer
Postat av: Josefine Hollsten

Vilka härliga bilder!

2009-07-23 @ 11:56:43
URL: http://josefinehollsten.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, Mihloos underläpp som sträcker sig efter linslusen Akilles grässtrån :)

2009-07-23 @ 15:24:25
Postat av: Josefine

...det var jag som skrev ovanstående ;)

2009-07-23 @ 15:26:11
URL: http://josefinehollsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0