Update

En kort uppdatering från en trött matte, som nu åter är på hemmaplan efter fyra dagar utan rinnande vatten i de djupaste Härjedalsskogarna. Med fyra timmars nattsömn och en lång arbetsdag på det så kanske ni förstår var tröttheten kommer ifrån.

Idag fick Akilles, som vilat nu med "minisemester", tömjobba på banan. Han blev väldigt fin i uppförsbacke och med ett himla påskjut när de värsta busrycken lagt sig. Det var väl inte så oväntat att det skulle busas en del, efter vilan. Arbete med att hålla ytterbogarna på plats på ett fyrkantspår á 20x40 m. Banan är i vanliga fall högst icke-dressyrmässig med måtten (ca) 40x40, men tre hinder stod på mitten och skapade gyllene förutsättningar för dagens övning.

En liten anekdot från helgen, för er som levt i nyfiken ovisshet. Matte bestämde sig efter några om och men för att rida ut i lördags, i kortbyxor dessutom eftersom hon i tillfällig (?) sinnesförvirring lämnat hemmet i dessa. Allt gick bra inlednings- och avslutningsvis, men tror ni inte att faran lurade i skogen även denna dag? Jodå, en älg sprang över ett kalhygge ca 50-100 meter framför, Akilles märkte den givetvis först och frös till is men matte var inte långt efter med att upptäcka sällskapet. Faktiskt tog han det lite lugnare denna gång. Kanske trodde han att det var en puckelryggad häst.

Husse leker konstnärlig med kameran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0