Akilles och Ankan

Den ursprungliga tanken var att Stallägarinnan Jr. skulle hoppa Akilles idag, torsdag. Men eftersom hon led i sviterna efter en visdomstands-operation så fjäskade matte med sig husse för att fota lite istället.

Och fortfarande håller värmen i sig! Matte har precis gått av ett sexdagars arbetsskift där den ena dagen varit varmare än den andra, och var med andra ord ganska trött när hon och husse anlände till stallet. Husse fick såklart borsta och frisera under tiden matte mockade. Idag blev det en vattenkammad mittbena på stackars Akilles som såg ut som en professor. Dock går det inte att tämja den troll-manen någon längre stund, så väl ute på banan stod luggen åter åt alla håll.

Sammanfattningsvis var det olidligt varmt, olidligt dammigt och olidligt mycket brems. Matte förfasade sig över bilderna, då hon satt som en anka på varje kort. Vad sjutton! Nu får det bli ordning på sitsen! Efteråt fick Akilles beta i den lilla gräshagen matte byggt åt honom igår. Även om det inte är betesgång i ordets rätta bemärkelse så får Akilles åtminstone beta av områdena runt stallet, och det trivs han ypperligt med.

Husse fotar

Och ett riktigt skräckexempel på anksits:

Juli 2008

(Matte försöker skylla vilt ifrån sig med ursäkter som att "hon faktiskt rider lätt" på bilderna, att "det var så varmt" och att "husse distraherades". Pfft.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0