Grå, gråare, gråast

Söndagen var en såndär dag som det knappast kommer talas om i historieböckerna. Iallafall inte i Mattes och Akilles historiebok. En helt vanlig dag som alla andra, kanske lite mera mörkgrå bara. Det blir en lätt melankolisk stämning när det bara är grått och blött ute.

Det utlovade åskovädret sken med sin frånvaro, men en mycket gråtrist söndag blev det ändock. Och Akilles fick jobba på töm på banan. Det var roligt, har inte blivit särskilt mycket ridbana på sistone. Eller, med handen på hjärtat, så blir det faktiskt sällan "mycket ridbana". Det är ofta så mycket trevligare att rida ut! Hur som helst så jobbades det med ställning, både rakställning och höger/vänster. Akilles var duktig, lite småbus som vanligt men merparten av passet var till belåtenhet.

Efter passet så fick Akilles, för vanlighetens skull, beta kring stallet. Har ni sett den där reklamen, för linser, där det är ett blinkande öga. Som blir två blinkande ögon, som blir fyra blinkande ögon. Så är det med sniglarna på stallet. Det är som att varje snigel delar sig i två över natten, så att det alltid är dubbelt så många sniglar som dagen innan. Matte hörde ett misstänkt krasch-ljud under foten när hon gick över gräset för att låta Akilles beta. Suck.

En bild från september -08, en betydligt soligare dag.

Hösten 2008

Kommentarer
Postat av: Hästpassion

Jag måste bara säga: fantastiskt snygg häst du har!

2009-06-23 @ 20:09:55
URL: http://hastpassion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0