Det sägs att ovan molnen..

Matte har varit på tjänsteresa till Kiruna. Åkte torsdag morgon, hemma söndag kväll. C tog hand om A, som fick sig en liten semester. Kiruna hade åtminstone snö, till skillnad från det gräsliga blötmörka här hemma.

Snart är november slut. Snart är november slut. Snart är november slut. Snart är november slut. Mindre än hälften kvar, underbart! För nu är det tröstlöst, och allt går på sparlåga. Underlaget är hemskt, och det bara regnar. I så gott som tre konstanta veckor har det varit mörkgråa skyar med nederbörd nästan dagligen, och inte ser det ut att bli mer än något flyktig solglimt så långt SMHI kan skåda.

Iallafall. Måndag, åter från Kirunaresan. Akilles såg ut att ha lagt på sig massor med tät vinterpäls, kanske det blir en liten klippning snart..? Tömkörning på banan, och Akilles skötte sig fint. Han tyckte nog att det var schysst att få vara i centrum igen.

Tisdag, något som skulle likna dressyr på banan. B´s medryttare som kommer från Göteborg tyckte att det var underbart att banan inte var bottenlös, som banorna tydligen är "där nere" såhär års. Matte var tveksam, och misstänkte att underlaget blivit utbytt mot kvicksand. Akilles kändes ovanligt tungfotad också, vilket är ett säkert tecken på att underlaget inte var som det skulle. Det blev lite halter och övergångar skritt-trav, och lite sidvärts. Akilles såg mycket skeptisk ut när B fräste runt i galopp efter fyrkantsspåret på äkta gammal-travare-vis.

Tänk er, blåa skyar.. -->   ..och precis sådär ser Akilles ut när han ser Husse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0