Host och snörvel

Matte har varit sjuk. Stackars. Inte svinflunsan, tack för det, men jobbigt ändå. Har därför inte hänt så mycket, men en uppdatering ska ni få vare sig ni vill eller ej.

Få se, vad har hänt sedan sist egentligen? Torsdag var matte groggy och borta av sjukdom så husse följde med och fixade. Gissa vem som räckte ut tungan mot honom? En rastning på lina fick det bli, för att göra av med lite spring i benen utan att matte behövde anstränga sig. Fredag fick det bli vila.

Lördag, faktiskt skymtade solen på förmiddagen. Mulet när matte sadlat klart och suttit upp, men åtminstone ingen nederbörd. En uteritt stigen upp för berget, dock inte hela vägen till sandtaget eftersom klockan hunnit bli ganska mycket och mörkret faller snabbt. Akilles har en enastående förmåga att se precis allt. Allt! "Kolla, grannen har bytt gardiner - anar oråd!" När byn väl passerats så blir det tack och lov mindre synintryck och han fick bjudningen tillbaka. Mycket bra motor i traven, om än det bara gick att trava korta snuttar på grund av underlaget och alla översvämningar.

Söndag, tömkörning på banan i det blötaste regn ni kan tänka er. Akilles var väldigt lugn, och lyssnade bra. Måndag reds lite dressyr, på raka bettet så helt smärtfritt var det inte hela tiden. Det kan gå bra en lååång stund, sen kommer han på att det är äckelbettet och börjar grimasera. Sen är matte inte så dödligt förtjust i det heller, det känns begränsat när små, pillande och ställande tygeltag önskas. Är nog ett bättre ridautraktfram-bett.

Det vore verkligen på sin plats att fota lite nya bilder på A:et. Men vad gör man när det bara regnar, regnar, regnar? Kan hända att Stallägarinnan Jr. tar några små skutt på banan på torsdag, men eftersom det är på kvällen så lär det inte bli några bilder..


Kommentarer
Postat av: Inspirera Mera

Ursch inte kul att vara sjuk, hoppas du har tillfrisknat!



Kram Sandra

2009-11-26 @ 17:31:17
URL: http://inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0