Lerplask

Nu har Akilles fått hoppa lite på slaskiga banan, så kuuuul! Så länge underlaget bara är slaskigt men inte halkigt eller dåligt på annat sätt så är det bara att hoppa på, och glatt rengöra utrustning och smutsig häst efteråt.

Akilles medis tog hand om honom i tisdags, och i onsdags så var Hovis på besök. Akilles var lite smått otålig men skötte sig hyfsat ändå - om inte annat så när matte matade honom med hö. Nu har han broddar och snösulor, och är redo att möta vargavintern som borde vara här any day now.

Och i torsdags så hoppade Stallägarinnan Jr. honom! Det var länge sedan, så extra kroligt därför. Planer att dra in till ridhus så att hon kan hoppa där görs ständigt, men det är jämt någon eller något som sätter käppar i däcken. Ett räcke med markbom före rullade de över, som högst omkring 60-70 cm. Och Akilles tycker att är så kul! Han kan tjafsa på och testa Stallägarinnan Jr. litegrann innan (om än oväntat lite denna gång, för att vara så länge sedan hon ridit) men när det väl blir hoppdax så är han jätteduktig. Kommer lite stort ibland, lite nära ibland, men har hittills aldrig haft en tanke på att väja eller vägra. Det blir ett nytt försök att få regelbundenhet i hopp- och markarbetesträningarna, så att de får lite rutin på varandra.  

Så nu får ni en gammal bild som visats förr, men matte vill drömma om soliga dagar:


Dagens ros: Akilles lillebror hörs ha det jättebra hos sin nya ägare, och har tävlat lite programridning och clear round. Lillebror ligger före!

Dagens ris: Idioter som färdas efter vägarna. Stallägarinnan Jr. och E var ute och red igår. blev omkörda av en karl som gasade förbi så nära att sidospegeln tog i E´s häst innan hon han rida in bakom Stallägrinnans Jr. Sen hade han mage att skälla ut dem för att de "fan ska lära sig trafikreglerna". Får se vad fortsättningen blir på detta, för namn utbyttes.. Skrämmande när vuxna människor inte har något som helst vett bakom ratten.

Kommentarer
Postat av: Inspirera Mera

Ursch vilken idiot!



Svar: Jajamen det blir fest på lördag, det ser jag fram emot. Har inte blivit fest för våran del sedan maskeraden. Visst kommer ni också? Kram Sandra

2009-11-27 @ 10:11:51
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Inspirera Mera

Jag ser verkligen fram emot eran flytt (inte för att jag vill att ni ska flytta längre bort) :) Javisst blir det stor skillnad att måla vitt? Det är bara att säga till så kommer vi och hjälper er.



När var det din arab skulle flytta till dig, var det i samband med flytten?



Det var roligt i lördags, det var länge sedan vi festade senast. Det blir nog fest någon helg framöver här hemma gissar jag. Kram Sandra

2009-12-02 @ 00:11:29
URL: http://inspireramera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0