Flyttat men oflyttat

Matte och Husse har flyttat, men hästarna har fått vänta då det strulat med transporteringen ut. Verkar som att det blir på torsdag, vilket blir skönt eftersom Matte har dryga 40 min enkel väg till stallet, som ligger på andra sidan stan. Drygt!

Och stackars hästarna får känna sig bortglömda i dagarna, då det blir sena och trötta kvällar. Akilles visar alltid stort missnöje med att vara understimulerad, blir grinig och hittar på jäkelskap. Så han har åtminstone fått rejsa lite på lina i djupsnön, för att inte krypa på väggarna. Annat är det med stackars Mihloo, som bara tacksamt tar emot gos och borstning varje dag. Han hade nog också velat hitta på lite kul, men tiger snällt.

För att hålla isär hus- och hästlivet i den mån det går, så finns en blogg här för er som är nyfikna. Det som tillhör hästlivet är mecket med att få till bra ström i hagarna inför flytten, vilket inte är helt lätt. Matte ska testa att koppla en tråd för jordningen istället för att försöka jorda i marken (ganska lönlöst). Det ska visst funka ungefär som det rätt dyra Polarbandet, vars band innehåller både plus- och minuspol. Till nästa vinter blir det kanske att inhandla Polarband, men tack och lov så ska väl denna vinter snart vara sluuuut!

Såhär otrevligt ser lilla stallet ut just nu. Snö snö snö. Less less less!!! Ni ser även den översnöade gången till ridbanan, som går mellan det vita staketet och den timrade ladan.

 


Kommentarer
Postat av: Mamma M

Följde traktorn med på köpet? Minns inte.

2010-02-03 @ 19:43:23
Postat av: Jossan

Gud vad ni får det härligt med en egen gård :)

Polarbandet där vill jag också ha. Ska införskaffa sådant till unghästarna nästa vinter.

Visst var det den 15 feb som var sista dagen att svara om man skulle komma på kalaset? Jag måste bestämma mig sent så att inte något krockar.

2010-02-04 @ 10:32:03
URL: http://josefinehollsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0