Kort och lite mindre irriterat

Matte har *pepparpeppar* hittat lösningen på hur man ska spraya Akilles! Det gäller, som så ofta med herr Af Pan, att överlista honom. Guide till hur man effektivt besprutar Akilles af Pan utan att han med vilt rullande ögon ser ut att tänka "HJÄLP!! HJÄLP!! HON FÖRSÖKER DÖÖÖÖDA MIG!!".

Med följande strategi verkar han bara tänka "bläh".

1. Spraya medlet på en svamp.
2. Gnugga med svampen på honom.
3. Upprepa flertalet gånger.
4. Övergå till att, mycket försiktigt, spraya på honom med handen som är längst bort från huvudet samtidigt som du fortsätter gnugga med svampen. Låt honom inte se strålen!
5. Skulle han ana ugglor i mössan, spraya på svampen som att ingenting hänt och fortsätt sedan spraya kroppen när han tittar bort.

Jaa, han är som han är, och håller definitivt hjärnan i trim på matte. Och matte hyser förhoppningar om att med denna taktik på sikt helt råda bot på sprayfobin.

Vissa av er kanske minns såret han fick sommaren -08, på framsidan av ena framkotan. Där var knepet att helt sonika lyfta upp benet och sköta om såret med ändan mot hans huvud, så att han inte såg något. Han är väldigt smärttålig, så bara han slipper se kan man gnugga på av bara den. Såret i vänster skinka som han fick våren -09 var därmed aldrig några problem att rengöra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0