Den stora täckesfrågan

Oj, vad svårt det är denna tid på året. Allt är förstås inte svårt, med tanke på att livet också blir lättare rent generellt i och med de ljusare dagarna. Men då var det den stora täckesfrågan..

Aprilväder i tidig mars. Helgen som gått är ett typexempel på detta. Lördag: morgon -15 och mulet, dagtid +grader och sol men blåsigt, eftermiddag växlande molnighet och omkring nollan, tidig kväll vräker snön ner. Söndag: morgon -15 med sol fast även spridda moln, dagtid växlande molnighet och blåst men just över nollan, kvällen -19 och stjärnklart. Hur lätt är det att täcka då?! Eller ja, i och med att det var helg så var det lite lättare. På morgonen fick de gå ut med täcken, lördag båda nakna dagtid med täckades igen innan matte åkte iväg för att käka på restaurang under eftermiddagen vilket var tur med tanke på snöfallet som drog förbi. Söndag täcke på morgonen, och sen fick Akilles vara naken till intag. Mihloo fick faktiskt ha täcke med tanke på blåsten, han är ju en gammal arab trots allt.

Det där med araber. Matte och hovis pratade olika hästraser medan Mihloo skoddes, och hovis konstaterade att araber var så behändiga med tanke på att de kräver så små signaler - men att det kan vara till nackdel i och med att de reagerar på allt. Inte många minuter senare börjar Mihloo tokrycka i hela kroppen. Då hade en (alldeles för morgonpigg?) FLUGA satt sig på honom, ve och fasa vilket obehag!

Nakenfisen Akilles spanar:



Joo, han ser onekligen ut som en galen ponny i manen. Den ska åtgärdas. Any day now. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0