Hellre bildlöst än inläggslöst?

Matte har verkligen legat på latsidan när det gäller fotograferingen. Kanske blir så när man fotar mycket i yrket, då är det inte lika roligt att fota på fritiden. Lite tråkigt bara att söndagens vackra väder gick förlorat ur fotoperspektiv.

Matte erkänner att hon är ganska dålig på att uppdatera över huvud taget nu för tiden. Ni som även läser husbloggen vet nog vid det här laget att schemat är fullt nog ändå. 

Hästarna mår bra. Eftersom bonden som snöröjer ridbanan har sin traktor på lagning så har den dock inte blivit rensad ännu. Det går att använda den till viss del, men nu när solen ligger på och töar snötäcket så är det väldigt tungt på sina håll. Även där det är mer upptrampat så blir det ju tungt, eftersom snön "rullar" under fötter och hovar. Så mestadels blir det nu att motionera hästarna efter de upplysta vägarna i byn, ibland med ett inslag på banan också. Om matte tänder på ridbanan så blir en bra bit av vägen mellan ängarna upplyst också, så efter den sträckan kan man varva fram och tillbaka efter vägen - in några varv på ridbanan - fram och tillbaka efter vägen osv. för att jobba lite intervaller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0