Kära barn har många namn

Efter en lång tids uruselt väder - kyla, snö och stormvindar - är det nu äntligen härligt vårväder igen. Hästarna mår fint, och lugnet har lagt sig i hagen efter hopsläppet.

Gissningsvis har ni andra hästmänniskor också ett gäng namn på era hästar, att plocka fram allt efter behov och situation. Till exempel så kallas Akilles af Pan för Killis (oftast, och när han är sitt snälla jag), Akilles aPan (när han hittar på fanskap) eller Killsibub (som en variant på Belsebub, det vill säga reserverat för de allra största fanskapen han hittar på). Mihloo får heta Gammelfarfar, Loo, Mihloo-Piloo eller Fjant för det mesta.

Nu när vädret är fint har matte dåligt med tid att fota. Här får ni ett bildbevis på att de går ihop, grått och tråkigt väder dock.

 

Husse kom och skrämdes fredag kväll och hade kameran med sig. Eftersom han har hårda restriktioner att inte fota med blixt så blir resultatet inte bättre än såhär:



Den fina, välskottade ridbanan är HEMSK just nu! Fin nysnö är helt okej, men när det drevat under två dagars stormvind består halva banan av (på matte) midjehög och hårdpackad snö. Det är bara till att hålla sig där det är minst snö, och rida korta pass med fram- och avskrittning efter vägen. Men banan ska skottas igen snart, så det är en övergående plåga. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0