Ångest!

Är det möjligt att klippa navelsträngen till sina hästar? Nu är det skarpt läge, låna ut Akilles i höst eller inte?!

Stallägarinnan Jr vill ta Akilles på foder och träna honom i hoppning och tävla lite. På plussidan är såklart att han får hålla igång som han vill och behöver, och får dessutom bra miljöträning. Han är ju faktiskt 6 år och det vore nyttigt för honom att komma sig ut på banorna i höst. Stallägarinnan Jr har dessutom ridit honom förr och vet vad hon ger sig i på, och han skulle vara i en bekant miljö. På minussidan finns att han skulle bo på andra sidan stan under denna tid..

Men, detta är förstås under förutsättning att Mihloo får sällskap under denna tid. Annars går det såklart inte. Någon som vet av en snäll häst eller ponny som vill flytta hit en stund? Matte har ju tänkt köpa en ponny såsmåningom till lilla avkomman med det vore skönt att låna just nu, och då en inte så motionskrävande varelse för då går hela poängen med att låna ut Akilles förlorad. Alternativt att någon vill hyra in sig. Hojta till om ni vet något!


Kommentarer
Postat av: Ou

Eller så kanske du vill låna ut honom som dressyrhäst för träning och tävling ;) (vet inte ännu om jag har kvar nuvarande djur i höst)

2010-05-26 @ 22:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0