Premiär-ritt!

Idag fick Lillhusse premiärrida. Han har suttit på M en gång tidigare i veckan, inne i boxen, men det var inte alls kul. Nu däremot, med Mami i sadeln, var det trevligare. Särskilt när M skrittade, att stå stilla var inte så värst spännande *gäsp*



Sen red Matte och Medis-S ut på upptäcktsfärd efter en mysig väg som dock, tyvärr, verkade mynna ut i intet. Det kan vara så att den till sist ansluter till en annan väg, vilket skulle innebära en mysig ta-det-lugnt-runda. En annan spännande och lovande stig testades också, men där satte ett jättedike med läskig bro stopp. Matte måste undersöka till fots om det kanske går att rida över den, och vad som i sådana fall finns på andra sidan.

Kommentarer
Postat av: Medis-S

Jag kollade oxå på satellitkartan när jag kom hem, och det kan ju faktiskt vara så att om vi hade ridit några hundra meter till så hade kommit på den där skogsvägen där vi byggde terränghinder. Men enligt kartan så såg det ju ut att kunna vara några diken innan, men man kanske tar sig över dem. Spännande var det iaf! :)

2011-08-16 @ 09:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0